Uw energierekening omlaag!

In 2009 zijn wij begonnen met ons concept: onze factuur is 20% van de besparing. Sinds 2014 hanteren we vaste prijzen per jaar voor onze meerwaarde en diensten, passend bij de situatie van de klant.

 

We zijn onafhankelijk en werken vanaf dag 1 zonder commissie met verschillende energiemaatschappijen. We hebben altijd de regie en werken alleen met transparante en sociale energiemaatschappijen. Dat is altijd een enorme uitdaging geweest, aangezien het een financiele wereld is.

Sinds 2019 werken we intensief met Hezelaer. De korte lijnen, het vertrouwen, de service en de lange termijnvisie hebben ons doen besluiten, om meer te gaan samenwerken met Hezelaer. Eigenlijk een logisch gevolg en op dit moment is dit en voelt dit het beste.

 

Wij hebben een exclusief partnerschip met energiemaatschappij Hezelaer. Wij kopen via Hezelaer direct in op de beurs, zoals elke energiemaatschappij dat doet. Iedereen rekent een kostenopslag boven de beursprijs en wij hebben met Hezelaer de laagste kostenopslag van Nederland per verbruikersprofiel. Wij ontvangen geen commissie, maar krijgen alleen betaald door onze klanten.