Uw energierekening omlaag!

Begonnen in 2009:

In 2009 zijn wij begonnen met ons concept: onze factuur is 20% van de besparing.We bekeken voor onze klanten waar er bespaard kon worden op de tarieven, aansluiting en verbruik en middels een volmacht gingen we alles regelen en bleven we de inkoop doen van energie. We waren sparringspartner en dachten mee waar nodig. Vanaf dag 1 werkten we zonder commissie met in de loop der jaren verschillende energiemaatschappijen. Sinds 2014 hanteren we vaste prijzen per jaar voor onze meerwaarde en diensten, passend bij de situatie van de klant. Werken met transparante en sociale energiemaatschappijen is altijd een enorme zoektocht geweest, aangezien het een financiele wereld is, maar dat is gelukt.

 

Exclusief met Hezelaer sinds 2018:

Wij hebben sinds 2018 een exclusief partnership met energiemaatschappij Hezelaer. Wij kopen via Hezelaer direct in op de beurs, zoals elke energiemaatschappij dat doet. Iedereen rekent een kostenopslag bovenop de beursprijs en wij hebben met Hezelaer de laagste kostenopslag van Nederland per verbruikersprofiel. Wij ontvangen geen commissie, maar krijgen alleen betaald door onze klanten. Als klant val je onder de raamovereenkomst van VDBA en Hezelaer en is er een win-win-win situatie voor alledrie.

 

Geen vaste tarieven meer, maar dagmarkt:

Vaste tarieven hebben nu 30-50 % opslagkosten i.p.v. voorheen 8% , dus is niet meer interessant vergeleken met de dagmarkt en onze opslag van +/- 4%.Mocht het wel weer interessant worden, of een andere inkoopstrategie, dan zal dat vast onze keus gaan worden. We gaan het zien. Wij vinden de dagmarkt veruit de beste inkoopstrategie. Transparant, geen risicopremies en je kunt als bonus je verbruik sturen naar de goedkope uren.

 

Onze klanten:

Onze klantenkring groeit middels mond-tot mond reclame per dag en bestaat op dit moment uit particulieren, MKB, grootverbruikers, bedrijventerreinen, energie coöperaties en gemeentes.We willen graag aan de vraag voldoen en zijn klaar om op te schalen en verder te groeien. UIteindelijk willen we iedereen, klein of groot, helpen met zijn energie.

 

Smart Grid:

We willen ook graag op de Veluwe helpen met verduurzamen op macro niveau, met een smart grid die de energiestromen sturen voor een optimaal resultaat. Lokaal opwekken en direct verbruiken. Zie Projecten – VDBA   >>>  voor een aantal smart grid projecten Maatwerk kunnen we o.a. regelen voor bedrijventerreinen, nieuwbouw projecten en woonwijken. Dit is een win -win -win situatie voor met name de gebruikers en ook voor de gemeente en de netbeheerder.

 

Wij zijn er klaar voor:

We zijn dus begonnen met besparen op energiecontracten, alles tot in de puntjes uitzoeken en regelen met oneindige service. Verder hebben we veel contact gehad met netbeheerders, gemeentes, klanten, meetbedrijven, installateurs en zijn we in tal van complexe situatie’s beland, waardoor de kennis en ons netwerk werd versterkt. Door de vele jaren van het zelf regelen, achteraan gaan en de situatie meester krijgen, zijn de projecten flink gegroeid en hebben we geinvesteerd in kennis en tal van zaken conform onze visie. Daardoor kunnen we nu voor de energienota alles van A t/m Z regelen voor onze klanten.

 

Je energienota, de energietransitie: wij zijn er klaar voor. Ben jij er klaar voor?