Uw energierekening omlaag!

In 2009 zijn wij begonnen met ons concept: onze factuur is 20% van de besparing. Sinds 2014 hanteren we vaste prijzen per jaar voor onze meerwaarde en diensten, passend bij de situatie van de klant.

We bekijken of bespreken je situatie, vragen een volmacht waarmee we alles voor je regelen en blijven je energiecontract beheren en denken mee waar nodig.

We zijn onafhankelijk, hebben de regie, het vertrouwen en werken vanaf dag 1 zonder commissie met in de loop der jaren verschillende energiemaatschappijen. We werken graag met transparante en sociale energiemaatschappijen. Dat is altijd een enorme uitdaging geweest, aangezien het een financiele wereld is.

 

Wij hebben sinds 2019 een exclusief partnership met energiemaatschappij Hezelaer. Wij kopen via Hezelaer direct in op de beurs, zoals elke energiemaatschappij dat doet. Iedereen rekent een kostenopslag boven de beursprijs en wij hebben met Hezelaer de laagste kostenopslag van Nederland per verbruikersprofiel. Wij ontvangen geen commissie, maar krijgen alleen betaald door onze klanten.

Korte lijnen, vertrouwen en openheid van zaken. Eerlijkheid duurt het langst, service, gewoon regelen en lange termijn is waar we samen voor gaan.

 

We zijn dus begonnen dus met besparen op energiecontracten, alles tot in de puntjes uitzoeken en regelen met oneindige service.

Verder veel contact gehad met netbeheerders, gemeentes, klanten, meetbedrijven, installateurs en in tal van complexe situatie’s geweest waardoor de kennis en het netwerk werd versterkt.

Door de vele jaren van het zelf regelen, achteraan gaan en de situatie meester krijgen, het netwerk en onze partners zijn de projecten flink gegroeid en hebben we geinvesteerd in kennis en tal van zaken conform onze visie. Daardoor kunnen we nu voor de energienota alles van A t/m Z regelen voor onze klanten.